We zien het elke dag wel voorbij komen eigenlijk maar denken we er nauwelijks over na. We hebben het over afzetlint. Je ziet het op meerdere plekken terugkomen. Op een evenement zoals een wielerwedstrijd, om een parkeerplaats te markeren etc.

Dit is handig als je een boodschap over wil brengen, zoals het geval is bij waarschuwingslint bijvoorbeeld. Er zijn meerdere doelgroepen die hier belang bij hebben.

Voor overheden

Afzetlint wordt het meeste besteld door overheden. We kennen het natuurlijk van de politie, waar afzetlint wordt gebruikt om een plaats delict af te zetten. Maar er zijn nog veel meer toepassingen.

Wat te denken van het organiseren van een groot event zoals een wielerwedstrijd of een marathon bijvoorbeeld. Hiervoor heb je heel wat meters afzetlint nodig. In dat geval is het bovendien erg handig dat afzetlint ook bedrukt kan worden met een toepasselijke tekst.

Voor (bouw)bedrijven

Naast gemeenten en andere overheden zei bedrijven de grootste afnemers van afzetlint. Bouwbedrijven gebruiken afzetlint bijvoorbeeld om een bouwplaats af te zetten. In de meeste gevallen wordt het dan als waarschuwingslint gebruikt.

Om een gevaarlijke plaats aan te duiden die beter vermeden kan worden. Maar ook bedrijven gebruiken bedrukt afzetlint uiteraard voor evenementen of het afzetten van een tijdelijke parkeerplaats.

Voor particulieren

Als je niet een bedrijf hebt maar wel afzetlint nodig hebt om een evenement te organiseren dan is het uiteraard mogelijk om dit online te bestellen. Voor particulieren is het handig dat afzetlint vanaf een kleine minimale hoeveelheid is te bestellen. Vanaf een aantal rollen.

Je kan het afzetlint bovendien laten bedrukken en personaliseren met een eigen afbeelding of tekst. Ga naar de link in dit artikel en ontdek meer.