Ben je op zoek naar een dubbelstaafmat hekwerk? Dan kun je op veel plekken terecht. Niet alleen kun je dan een hekwerk vinden, maar je hebt ook altijd eentje die bij jou past. De hekwerken zijn namelijk geheel op maat te maken en je kunt zelf bepalen hoeveel deze verstevigd moeten gaan worden. Je moet dan wel nog weten wat jouw wensen precies zijn. Een van de specialisten waar je terecht kunt, is Resifence. Maar welke opties heb je eigenlijk? Onderstaande informatie geeft jou alle kennis die je nodig hebt voor jouw keuze.

 

Een dubbelstaafmat hekwerk in meerdere hoogtes

Een dubbelstaafmat hekwerk komt in verschillende hoogtes. De eerste keuze die jij dus moet gaan maken is hoe hoog jouw hekwerk daadwerkelijk moet gaan zijn. Wil je er nog overheen kunnen kijken of ga je genieten van alle privacy? Op basis hiervan kun je namelijk verder gaan kijken naar de verschillende panelen en de afwerkingen. Maar hoe bepaal je dan hoe hoog jouw hekwerk moet worden? Dit is voornamelijk door goed te gaan kijken naar jouw eigen tuin en de doeleinden waarvoor het hekwerk gebruikt wordt. Als het voor jou alleen om bescherming gaat, is soms een iets lager hekwerk al voldoende.

 

Een compleet pakket aanschaffen

Voor de gemiddelde doe-het-zelver kan een compleet pakket handig zijn. Hiermee heb je namelijk alle benodigdheden voor een dubbelstaafmat hekwerk tot jouw beschikking. Hiervoor ga je als eerste naar de afmetingen kijken. Daarna de kleur en het aantal hoekpalen en eindpalen. Wanneer dit klaar is, kun je nog besluiten of je er een poort in wilt hebben en op hoeveel plekken je het hekwerk aan de muur gaat bevestigen. Mocht je al een idee hebben van de materialen waaruit het hekwerk moet bestaan, dan kun je dit ook aangeven.

 

De panelen bieden mogelijkheden

Je kunt echter ook alleen uitbreiden met nieuwe panelen. Een dubbelstaafmat hekwerk hoeft immers nooit in zijn geheel aangeschaft te worden, maar kan ook aan de hand van enkele panelen. Dit brengt weer nieuwe mogelijkheden met zich mee voor jouw tuin. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om aan een kant van de tuin een hekwerk neer te zetten tegen de schutting, zodat je er planten tegenaan kunt laten groeien. Ook heb je hiermee de mogelijkheid om jouw bestaande hekwerk verder uit te breiden wanneer dit nodig blijkt te zijn. De losse materialen aanschaffen helpt jou dus weer verder.

 

De toebehoren voor meer stevigheid

Als je het dubbelstaafmat hekwerk aanschaft, dan kun je ook naar de toebehoren gaan kijken. Wellicht ben je erachter gekomen dat het hekwerk toch niet helemaal stevig staat. Bij een specialist kun je daarom ook extra muurbeugels kopen. Ook andere toebehoren zijn altijd los aan te schaffen. Zo sta je niet ineens voor verrassingen omdat jouw hekwerk omgevallen blijkt te zijn, maar profiteer je van de voordelen die het hekwerk met zich meebrengt. Ook naar de toebehoren kijken is daarom altijd aan te raden bij het plaatsen van jouw nieuwe hekwerk. Neem daarom een kijkje bij Resifence.nl.