Betrekt u binnenkort een nieuw bedrijfspand? In dat geval kan het verstandig zijn om alvast na te denken over de manier waarop u deze in wilt richten. Welke elementen mogen niet in uw bedrijfspand ontbreken?

Hoe zorgt u dat uw medewerkers voldoende ruimte hebben, om hun alledaagse taken uit te kunnen voeren?

In dit artikel geven we drie handige tips, die kunnen helpen bij het inrichten van een bedrijfspand. Naast het feit dat een bedrijfsruimte functioneel moet zijn, is ook een goede sfeer op de werkvloer belangrijk!

Tip 1: zorg voor een tafeltennistafel in uw pand

Om de sfeer op de werkvloer te verbeteren en medewerkers de mogelijkheid te bieden om kort te ontspannen, kan het gebruik van een tafeltennistafel aan te raden zijn.

Vergelijkbaar met een tafeltennistafel komt ook een tafelvoetbaltafel vaak goed van pas!

Dergelijke elementen zijn ideaal voor in de kantine of voor in de hoek van uw pand. Medewerkers zullen hier gegarandeerd veel plezier aan beleven.

Tip 2: voldoende kastruimte is essentieel

Minstens zo belangrijk als een plek voor ontspanning, is voldoende kastruimte op de werkvloer.

U wilt hier uw administratie in kwijt kunnen, er moet een plek zijn waar medewerkers kun jas in de winter kwijt kunnen, enzovoorts. Het is hierbij verstandig om voor een kast met een slot te kiezen.

Zo voorkomt u dat onbevoegde personen toegang hebben tot uw documenten.

Bekijk hier een overzicht van geschikte kasten voor uw bedrijfspand.

Tip 3: zorg voor voldoende groen in uw ruimte

Naast de mogelijkheid om een tafeltennistafel te gebruiken voor een gezellige sfeer, kunt u ook voor een aantal grote kamerplanten zorgen.

De kamerplanten geven uw ruimtes niet alleen een sfeervollere uitstraling en meer kleur, ook zorgen de planten voor de productie van zuurstof.

Zo kunnen uw medewerkers zich blijven concentreren!