Kan je trap wel een opknapbeurt gebruiken? Kies voor traprenovatie, de perfecte oplossing voor alle soorten trappen. Door het gebruik van overzettreden krijgt je trap in één dag een compleet nieuwe look. Je kunt zelf kiezen welke kleur of structuur het beste bij je interieur past. De treden zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een uiterst goede kwaliteit. Ze worden geplaatst door ervaren vakmensen, zonder dat er hak- en breekwerk nodig is. In no-time heb je een nieuwe, stevige trap, die wel 20 jaar meegaat. Next Step traprenovatie is expert op het gebied van trapelementen en het plaatsen daarvan.

Veilig en duurzaam

Het mooie van Next Step overzettreden is dat je helemaal zelf de stijl van je nieuwe trap kunt bepalen. Wil je een houtdecor? De overzettreden in mahonie, eiken of essen zijn niet van echt hout te onderscheiden. Of ga voor een industriële sfeer en kies overzettreden in een steendessin of betonlook. De treden zijn gemaakt van ecologisch hout en daarom niet belastend voor het milieu. Ze zijn bedekt met een slijtvaste toplaag, die bestand is tegen intensief gebruik. Een onzichtbare antislip laag voorkomt uitglijden op de trap en garandeert een hoge mate van veiligheid.

Advies op maat

Om te weten welke overzettreden het beste bij je passen, geeft Next Step traprenovatie graag advies op maat. De adviseur komt bij je thuis langs om je te helpen bij de keuze voor de juiste kleur en structuur. Daarnaast kun je ook beslissen welke trapleuning het mooiste bij je nieuwe trap past. Leg verschillende stalen op je trap om te bepalen welk design het beste bij je wensen past. Next Step maakt een prima offerte voor je. Ook online kun je gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat je direct weet hoeveel je traprenovatie zal gaan kosten.

 

Geen onderhoud meer

Bij Next Step hoef je je geen zorgen te maken om een langdurige renovatie. Meestal kan je trap al binnen één dag worden gerenoveerd, zodat je niet in de rommel blijft zitten. Deskundige monteurs maken de trapelementen exact op maat en verlijmen ze op je bestaande trap. Het zaagwerk gebeurt allemaal buiten om geen overlast te veroorzaken tijdens de renovatie. Je nieuwe trap kan dezelfde dag nog gebruikt worden. Onderhoud is niet nodig. De overzettreden hoeven nooit geverfd te worden en blijven ook bij intensief gebruik mooi. Af en toe een vochtig doekje over de treden halen, is voldoende.