Wanneer je een huis gaat bouwen zijn er verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. Wanneer je een praktische én ruimtelijke woning wil, dan is een Beaujolais type woning misschien iets voor je. Gaat je voorkeur meer uit naar een woning met karakteristiek met een flexibele indeling, dan is een Roussillon woning misschien iets voor je. In deze blog zullen vier verschillende woningtypes uitgelicht worden en wie weet woon jij binnenkort in een van deze type woningen.

 

Woningtype Beaujolais

Vaak zegt men dat wanneer een woning veel ruimte biedt, dit ten koste gaat van de praktische aspecten. Dit is echter niet het geval bij een Beaujolais woning. Dit type woning biedt beschikt namelijk over beide. Zo kun je zeer flexibel zijn met de indeling van de woning. Een ander voordeel van dit type woning is dat de eerste verdieping geen schuine wanden kent, ook hier heb je dus ontzettend veel ruimte ter beschikking. Naast de vele ruimte op de eerste verdieping heb je ook nog de beschikking over een ruime zolder.

 

Woningtype Bordeaux

Gaat je voorkeur uit naar een woning dat zowel statig als inspirerend is, dan is een bordeaux type woning misschien iets voor jou! Ook hier heb je veel vrijheid bij het indelen van de woning, alles is haast mogelijk. Dit type woning kenmerkt zich voornamelijk door de grote benedenverdieping. Wanneer je graag een slaapkamer wil op de benedenverdieping, dan is dit het perfecte type woning.

 

Woningtype Gascogne

Wanneer je zoekt naar een woning met de atmosfeer van het zuidwesten van Frankrijk en dat betaalbaar is, dan is het woningtype Gascogne iets voor jou! Dit type woning staat bekend om de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook hier kun je zeer flexibel zijn qua indeling, zo kun je de woning perfect afstemmen op je gezinssituatie.

Weet jij al wat voor type woning het gaat worden, maar heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op of bekijk de mogelijkheden bij Variahuis.