Veel mensen denken er niet aan om hun dak te laten reinigen, behalve bij een eventuele verkoop van hun woning. Toch is het heel belangrijk dit eens in de zoveel tijd te laten doen. Uw dak ziet er na het dak reinigen Apeldoorn niet alleen als nieuw uit, maar krijgt op deze manier ook een onderhoudsbeurt waardoor u de levensduur van uw dak verlengt. Wanneer we uw dak reinigen verwijderen we mos, alg en andere aanslag. Heeft u een pannendak? Schakel dan dakdekker Apeldoorn, MaRo Reiniging & Onderhoud in.

Dak reinigen Apeldoorn ontmossen

In de loop van de jaren kunnen mos en algen groeien in de poriën van de dakpannen. Wanneer dit te lang blijft zitten en verder groeit zullen er scheurtjes ontstaan in de dakpannen, met een daklekkage als gevolg. Worden de dakpannen aangetast door mos en algen, dan heeft dit ook gevolgen voor de dakisolatie. Zo verslechterd het rendement en gaat uw energierekening weer omhoog. Laat daarom tijdig uw dak reinigen Apeldoorn en ontmossen. Wij gebruik maken van een milieuvriendelijk en biologisch reinigingsproduct op basis enzymen technologie waarmee wij uw dak in één keer intensief kunnen reinigen en ontmossen. Dit product verwijdert iedere vorm van verontreiniging, zonder te schrobben. Wij hoeven uw dak dus ook niet met een hogedrukreiniger schoon te spuiten. Zo kunnen wij zowel geglazuurde als niet geglazuurde dakpannen goed reinigen.

Dak reinigen Apeldoorn impregneren

Laat u uw dak reinigen in Apeldoorn door ons, dan kunnen wij hem vervolgens ook impregneren. Dit houdt in dat wij uw dak voorzien van een vocht- en vuilwerend middel. Door uw dak te impregneren worden de poriën van het dak gevuld, waardoor de voedingsbodem voor mos en alg niet langer bestaat. Zo blijft uw dak langer schoon en is hij beter beschermd. Indien gewenst kunnen we uw dak elk jaar behandelen met een middel dat alg en mos dood. De beste periode hiervoor is het najaar.

Dak reinigen Apeldoorn coaten

Een andere manier om uw dak te beschermen is dakcoating. Wij kunnen uw dak reinigen in Apeldoorn en deze coaten in een met een gekleurde of transparante coating. Dit is een goede keuze wanneer uw dak er ook na het reinigen niet meer op zijn best uitziet. Wij werken met een soepele, maar sterke onderhoudscoating die uw dak herstelt, beschermt en waterdicht maakt. Wanneer wij de dakcoating op uw dak spuiten dringt dit door tot diep in de poriën waarbij hij oneffenheden, scheurtjes en barsten vult. Zo ziet uw dak er weer als nieuw uit.

Dak reinigen Apeldoorn MaRo Reiniging & Onderhoud

Woont u in Apeldoorn of omgeving? Laat dan uw dak reinigen door MaRo Reiniging & Onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw dak volledig gereinigd wordt en behandelen deze vakkundig na. Zo bent u voor de komende tijd weer verlost van mos en algen. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 055 – 799 90 87.