Het kan u ineens overkomen. Een barst of lek in de ruit. Een ongelukje is helaas zo gebeurd. Er bestaan veel verschillende vormen van glasschade. U kunt grote schade hebben, zoals een kapotte ruit die meteen vervangen moet worden.

Dit heeft ook directe gevolgen voor uw wooncomfort. Zeker de winterperiode betreft. Dan is het koud en lopen de stookkosten hoog op, om de warmte en comfort in uw woonkamer te behouden. Maar ook kleine schade zoals een barst in een raam vanwege bijvoorbeeld een ronddwalende voetbal, moet snel opgelost worden. Lang hoeft u gelukkig niet te zoeken.

Via de website van glasservicedirect kunt u de glasschade melden. Wij brengen dan zo spoedig mogelijk een offerte uit, van de beste glasexperts bij u in de omgeving.

Vergelijk de verschillende glassoorten

Door flinke glasschade heeft u nieuwe beglazing nodig. Maar welk glas is voor u het beste? U doet er verstandig aan, glassoorten eens met elkaar te vergelijken.

Het is namelijk lang niet altijd verstandig, om voor hetzelfde glas te gaan dat u in eerste instantie had. Prijzen veranderen, dus het kan zomaar zijn dat u voor hetzelfde geld, beglazing met een hogere isolatiewaarde kunt aanschaffen.

Bij glasservicedirect geven wij u direct advies over glasschade. Zodat uw probleem niet groter wordt dan het al is.

U kunt zelf actie ondernemen

Als eerste is het natuurlijk belangrijk meteen een deskundige in te schakelen. Glasservicedirect heeft deskundige glaszetters in dienst die graag bij u langskomen, om uw glasschade tot een minimum te beperken.

Zelf kunt u wat voorwerk doen, zodat het glasservice bedrijf meteen aan de slag kan.

  1. Ruim het overtollig glas op en maak de werkplek netjes
  2. Zoek uit of u verzekerd bent tegen glasschade. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn
  3. Oriënteer u vast op de verschillende glassoorten, zodat u snel een goede beslissing kunt nemen