Het slopen van een woning of ander pand, is een vak apart. Je kunt niet zomaar met grof geschut te werk gaan om een bouwwerk tegen de vlakte te laten gaan. Het is verstandiger om een bedrijf te benaderen dat gespecialiseerd is in sloopwerken. Bij Revoort kun je terecht voor alle sloopwerkzaamheden. Zowel grote als kleine projecten worden professioneel en efficiƫnt aangepakt. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met het milieu en worden schadelijke stoffen op een veilige en verantwoorde wijze afgevoerd. Revoort werkt duurzaam, zodat het milieu minimaal belast wordt. Daarmee draagt het bedrijf bij aan de circulaire economie.

Veilig slopen

Revoort zorgt dat alle sloopwerken op een veilige manier worden uitgevoerd, zodat er geen schade aan de omgeving ontstaat. Regelmatig komt het voor dat slooppanden gevaarlijke stoffen, zoals asbest bevatten. Deze stoffen worden volgens de wettelijke procedure verwijderd en vervolgens afgevoerd. Als je kiest voor het slopen van een pand, zal het sloopbedrijf het gebouw eerst inspecteren. Hierbij wordt gelet op de grootte en de structuur van het gebouw en wordt gekeken of er sprake is van gevaarlijke stoffen. Na de inspectie zal er een offerte op maat worden vastgesteld, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Recyclen voor hergebruik

Revoort voert alle mogelijke sloopwerkzaamheden uit. Daarom ben je hier aan het goede adres voor onder andere renovatieprojecten, totaalsloop en recycling. Het bedrijf werkt met moderne machines en materieel en beschikt over een jarenlange vakkennis en ervaring. Daarbij staat duurzaamheid hoog op de prioriteitenlijst. Het sloopafval wordt al op locatie zorgvuldig gescheiden om gerecycled te worden. Puin wordt namelijk niet gezien als sloopafval, maar als grondstof, die kan worden ingezet voor hergebruik. Na het afvoeren van de brokstukken en het puin wordt de slooplocatie schoon achtergelaten. De grond wordt gezeefd, zodat deze kan blijven liggen en niet verder vervoerd hoeft te worden.

Totaalpakket aan dienstverlening

Revoort heeft een uitgebreide dienstverlening. Niet alleen voor sloopwerken kun je bij hen terecht. Ook bij calamiteiten als brand- of stormschade komen de vakmensen ter plaatse om de schade op te ruimen en te zorgen voor een veilige situatie. Ook in geval van achtergelaten gevaarlijke stoffen als zwerfasbest kun je 24 uur per dag een beroep op Revoort doen. De schadelijke stoffen worden snel en professioneel opgeruimd, volgens de daarvoor geldende regels. Daarnaast voert Revoort naast bodemsanering ook grondwerken voor leidingwerk, bekabeling en riolering uit. Bij dit bedrijf kun je terecht voor al je sloopwerkzaamheden en aanverwante diensten.