Iedereen heeft wel een of meerdere emmers thuis die men regelmatig gebruikt. Naast het eigen gebruik van emmers, zou je emmers ook kunnen gebruiken om kennissen, vrienden of relaties mee te verassen. Emmers zijn ten slotte ontzettend bruikbaar, je kunt een emmer overal voor gebruiken. Een emmer wordt het meest gebruikt bij klusjes in en rondom huis, denk dan aan het werken in de tuin of het verplaatsen van zand of ander tuinafval. Daarnaast kun je een emmer ook nog gebruiken voor het bewaren van bepaalde spullen. Denk dan aan tangen en knipscharen of ander klein gereedschap. Lijkt het je intussen al een goed idee? Lees dan deze blog en kom meer te weten over de vele mogelijkheden.

Emmershop.nl; breed en diep aanbod

Soms kan het lastig zijn om iets geschikts te vinden om te geven aan je kennissen, vrienden en relaties. Zo is de kans aanwezig dat je relatiegeschenk niet gebruikt gaat worden en dat is natuurlijk zonde. Een emmer daarentegen komt altijd van pas en zal daarom altijd van pas komen.

Emmershop kan je hierbij helpen. Zo beschikt Emmershop over een breed en diep aanbod van verschillende emmers. De emmers zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en formaten. Er zijn momenteel drie verschillende formaten waaruit gekozen kan worden, 12, 20 of 22 liter. Naast het formaat kun je ook nog kiezen uit diverse kleuren.

Plaats het logo van je bedrijf op de emmer

Naast de kleur en het formaat kun je de emmer bedrukken met een tekst en/of afbeelding. Zo zou je de emmer kunnen afstellen op je bedrijf. Voordat wij daadwerkelijk overgaan de bedrukking zullen wij altijd een uitvoerige controle uitvoeren. De normale levertijd van een bestelling is ongeveer 10 werkdagen, mocht je de emmers eerder nodig hebben, dan is een spoedlevering misschien iets voor je. Neem dan contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee.