Steeds meer mensen kiezen ervoor om kunstgras in de tuin aan te brengen. Voorheen zag je kunstgras nog voornamelijk op sportvelden maar tegenwoordig is dat al lang niet meer zo. Als je ervoor kiest om kunstgras in de tuin aan te leggen dan kies je voor weinig onderhoud. Je hoeft niet meer het gras te maaien en het gazon blijft het hele jaar mooi groen.

Wij leggen je graag uit welke soorten kunstgras er allemaal zijn en welk type je nodig hebt als je kunstgras in de tuin wil aanbrengen. Het is ook mogelijk om kunstgras gratis aan te laten leggen, lees vooral verder.

Soorten kunstgras

Er zijn een aantal verschillende soorten kunstgras te onderscheiden bent allereerst is het belangrijk om te weten dat er voor sportvelden een ander soort kunstgras gebruikt wordt dan voor in de tuin.

Uiteraard omdat dit er anders uit moet zien. Maar in de tuin wordt er ook gebruik gemaakt van zachte kunstgras dat wat hoger is. Bij sportvelden is het vaak redelijk hard en laag zodat een bal eenvoudig kan rollen.

Ook geschikt voor in de tuin

Nu je weet dat kunstgras leggen ook geschikt is om in de tuin te gebruiken, en welke soort je nodig hebt voor in de tuin is het belangrijk om je verder te verdiepen. Hou jij er niet van om het gras te maaien?

Bestel dan grasmatten en laat deze gratis aanbrengen zodat je nooit meer naar het gazon hoeft om te kijken maar er wel lekker van kunt genieten.

Kunstgras gratis laten leggen?

Het is mogelijk om kunstgras gratis aan te laten brengen. Als je de link in dit artikel volgt dan kom je bij een specialist terecht waarbij je kunstgras online kan kopen. Bestel je boven een bepaald bedrag?

Dan komt de specialist persoonlijk bij je langs om het kunstgras aan te brengen, kosteloos omdat je het kunstgras al besteld hebt. Wacht niet langer en voorzie je tuin van praktisch kunstgras!