Wil jij graag een gietvloer in je woning of bedrijf? Als je een beetje handig bent, kun je die prima zelf aanbrengen. Met behulp van de benodigde materialen en een goed stappenplan realiseer je voor een voordelige prijs je ideale gietvloer. Het grote voordeel van een gietvloer is dat je hem de uitstraling kunt geven, die je zelf wilt. Van betonlook tot felle primaire kleuren, alles is mogelijk. Een goed begin is het halve werk. Daarom is het belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden en indien nodig te repareren. Ook daarvoor zijn allerlei producten te bestellen.

Bestel je materialen en gereedschappen online

Bij Epoxywinkel bestel je alle benodigde materialen om je eigen gietvloer aan te leggen. Hier krijg je ook alle benodigde informatie om dit op de juiste manier te doen. Lees de handleiding en de voorwaarden goed door voor je aan de slag gaat. Zo leg je helemaal zelf een naadloze, onderhoudsvrije designvloer aan, die jarenlang meegaat. Je kunt ook kiezen voor het aanbrengen van een vloercoating. Deze is wat dunner, maar zeker net zo stevig als een gietvloer en eveneens zwaar belastbaar. Wil je een vloer die perfect is voor je werkplaats of showroom? Leg dan een epoxyvloer aan. Deze gietvloer is uiterst sterk en duurzaam en is bovendien bestand tegen chemische stoffen.

 

De look van echt beton

Een betonlookvloer is een populair vloertype, dat zowel in woningen als in bedrijven gebruikt kan worden. Beton heeft een stoere en stijlvolle uitstraling, die de basis is voor vele interieurstijlen. Een betonlookvloer heeft de uitstraling van authentiek beton, maar de grote voordelen van een gietvloer. Door het mengen van twee kleuren krijgt iedere betonlookvloer een unieke uitstraling. Je kunt de vloer over een hele verdieping doorleggen om een effect van rust en ruimte te creƫren. Een gietvloer is licht elastisch en voelt daarom warm en comfortabel aan. Daarnaast is een gietvloer prima te combineren met vloerverwarming. Ideaal voor in huis dus. Op betonlookvloer.nl kun je jouw perfecte vloer zeker vinden.

Aanleggen door professionals

Zie je het niet zitten om zelf je gietvloer aan te brengen? Helemaal niet erg. Laat het dan doen door professionals met ervaring voor een perfect eindresultaat. Je kunt je specifieke wensen over de kleur aangeven, zodat de vloer de uitstraling krijgt die jij graag wilt. Het aanbrengen van een gietvloer neemt meerdere dagen in beslag, omdat verschillende lagen eerst moeten opdrogen. Neem die dus mee in je planning. De vakmannen leveren een perfecte gietvloer af, die naadloos gelegd en vloeistofdicht is. Je krijgt ook garantie op je gietvloer. Zo kun je bij eventuele problemen altijd bij de leverancier terecht voor een goede oplossing.