Ga je binnenkort verbouwen of het interieur opnieuw inrichten? En zit je er ook te denken om vloerverwarming aan te brengen? Het is dan wel belangrijk dat de ondergrond hiervoor geschikt is. Niet alle vloeren zijn geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Tegels zijn dat bijvoorbeeld wel, maar met houten vloeren is het niet heel handig. De meest ideale oplossing is echter om een kunststofvloer aan te laten brengen. Je kan eerst vloerverwarmingbuizen aan laten brengen en de kunststofvloer er vervolgens overheen gieten zodat het geheel naadloos op elkaar aansluit.

Bron: https://www.goedkope-gietvloeren.nl/ 

Ideale ondergrond voor vloerverwarming

Zoals we hierboven al even kort genoemd hebben is het een ideale oplossing om een kunststof gietvloer te combineren met vloerverwarming. Er zijn bovendien steeds goedkopere gietvloeren op de markt. Vloerverwarming hoeft tegenwoordig ook niet meer veel te kosten.

Er zijn zelfs mensen die ervoor kiezen om dit zelf te doen om helemaal goedkoop uit te zijn. Over het algemeen kunnen we echter adviseren om een vakman in te schakelen om de vloer te gieten en eventueel ook de vloerverwarming aan te brengen.

Je kan er jarenlang van genieten

Er zijn verschillende redenen om een gietvloer in huis te halen. Maar de meest genoemde reden is toch wel de levensduur. Je kan er werkelijk tientallen jaren mee vooruit want een gegoten vloer is zo sterk dat deze niet snel kapot gaat of beschadigd raakt.

En mocht er wel een beschadiging optreden, bijvoorbeeld omdat er iets zwaars op de vloer is gevallen, dan is dit eenvoudig weer te herstellen zonder de hele vloer te hoeven vervangen.

Specialist in goedkope gietvloeren

Zie jij het wel zitten om een duurzame en praktische gietvloer in huis te halen? Of was je al tijden op zoek naar de meest ideale vloer om te combineren met vloerverwarming?

Wacht niet langer en schakel een specialist op het gebied van gietvloeren in. Er zijn veel bedrijven die je kunnen helpen, vergelijk de gietvloer prijzen met elkaar en maak je keuze.