Hou je van een schoon en fris interieur? De ondergrond van je interieur is hierbij erg belangrijk. De vloer kan snel vies worden omdat er de hele dag overheen gelopen wordt en vanwege rommel dat kan ontstaan in de naden en randen bijvoorbeeld. Voor veel vloeren zijn er specifieke schoonmaakproducten. Een marmeren vloer vereist bijvoorbeeld een ander reinigingsmiddel dan een houten vloer. Wanneer je het verkeerde schoonmaakmiddel gebruikt kan de ondergrond zelfs schade oplopen. Laat je daarom van tevoren goed adviseren over het type schoonmaakmiddel dat je nodig hebt om jouw vloer schoon te maken en te houden.

De vloer reinigen

Het reinigen van een vloer is voor veel mensen niet hun favoriete bezigheid. Een goed reinigingsmiddel kan daarbij een hoop schelen. Goed gereedschap is het halve werk. En dat geldt ook bij je vloer reiningen. Al gaat het hier niet om gereedschap maar om schoonmaakmiddelen.

De vloer schoonhouden en beschermen

Als je de vloer eenmaal gereinigd hebt is het van belang om deze ook in de toekomst goed schoon te houden. Een beschermingsmiddel voor de ondergrond kan daarbij uitkomst bieden. Dit zorgt ervoor dat er niet snel weer vuil op de vloer kan bestaan ontstaan. Daarnaast kan een beschermingsmiddel er ook voor zorgen dat er niet snel krassen of andere beschadigingen kunnen ontstaan.

Ook geschikt voor keukenwerkbladen

De schoonmaakmiddelen die je op onze webshop kan vinden zijn voornamelijk geschikt voor vloeren maar een aantal zijn ook geschikt om een keukenblad schoon te maken. Keukenwerkbladen worden al snel vies als je aan het koken bent. Om het allemaal schoon en hygiƫnisch te houden zijn er speciale schoonmaakmiddelen die erop gericht zijn om het keukenblad schoon te houden. Bekijk de producten op onze webshop en vraag onderhoudsadvies voor je vloer.